Stockholm

I fredags åkte jag och Jennie till Stockholm. Tåget gick 06.30 så klockan var ställd på 5. Hur tyst man än är på morgonen är det omöjligt att inte väcka den andra när man bor i en etta. Så Fredrik vaknade ju såklart han också. Han skulle dessutom jobba natt så han behövde egentligen sova. Men men, när jag var klar med allt började Jag traska bort till Järntorget för att se att vagnen jag ska ta åker förbi mig vid övergångsstället. Det var bara att lyfta upp den snygga rullväskan och lägga i löpsteget. Sagt och gjort, så hann jag med den. Jag mötte Jennie på centralen så gick vi på tåget och vaknade sakta men säkert till under 3 timmar mot Stockholm. Väl framme gick vi till hotellet och checkade in. 
Det har verkligen varit en sådan resa vi har sagt att vi villa ha. Bara slappa och inte inte massa måsten. Vi har sovit ut, shoppat, ätit och vart på bio. Vi bodde på Drottninggatan så vi hade verkligen nära till allting. Och jag erkänner att Stockholm är väldigt fint. Julstämningen är helt otrolig. På lördagen tog vi pendeltåget till mall of scandinavia och gick i dem affärerna. Men folkskygga som vi göteborgare är blev det tillslut outhärdligt med allt folk så vi åkte tillbaka till hotellet en stund. På kvällen efter att vi ätit tog vi en promenad till slottet och Kungsträdgården. Hur mysigt som helst. 
Helgen har gått så himla fort. Vi har längtat efter detta så länge så är det bara över helt plötsligt. Tågresan hem var riktigt seg. När man väl vet att man skall hem vill man bara vara hemma. Fredrik stod iallafall i vanlig ordning och mötte mig på perongen 🙈 kändes skönt att gå på tåget i Stockholm utan att behöva säga hej då till honom för en gångs skull. Det har iallafall vart en behövlig helg mitt i november och nu ska jag nig överleva veckan ut med mål att ÄNTLIGEN få julpynta på fredag 😍😍😍 längtar så jag vet inte vad. Nu ska jag till skolan. 🤘🏻





Torsdag

Imorse hade jag och Fredrik ställt klockan på 8 för vi skulle vara i Bäckebol när de öppnade vid 10. De släppte de nya star wars-spelet idag så Fredrik ville hänga på låset. Efter de va gjort åkte vi till Ikea och köpte lite julsaker till Fredriks lya. Kommer bli super 👌🏼 sen hann jag bara hem och vända innan skolan började. Gick 2 timmar men kändes som 8. Riktigt segt idag. Efter skolan iallafall åkte jag hem och packade inför Stockholm imorgon. Nu sitter jag hos Fredrik och väntar på att köttsoppan skall bli klar. Sen kommer mamma och pappa en sväng 😍




Ledig tisdag

Älskar att vara ledig mitt i veckan. Det är man bortskämd med när man läser på universitetet👌🏼. Jag har dock sagt att jag kan jobba både idag och imorgon, så vi får väl se om det blir något. 
Idag ska iallafall jag och Fredrik försöka komma på vart mer vi vill åka när vi ska till Malaysia. Vi har 3 dagar i kuala lumpur och 3 dagar i langkawi. Sen har vi 12 dagar där vi inte bokat något och avslutningsvis har vi 3 dagar i Singapore. Så det är 12 dagar som skall fyllas med äventyr 😍🌴🕷🐠. 
Igår efter skolan åkte jag och mötte upp Amanda och Lilly i Kungälv så åkte vi till klädkällarn en sväng. Vi gick ut tomhänta tro de eller ej, men de hade mycket fina grejer. Men vi tänkte åka till Ullared så vi tar de först tänkte vi. Efter klädkällarn åkte vi hem till Amanda och Nicke och gjorde pasta och köttfärssås. 👌🏼😋. Sen kom Fredrik på kvällen så drack vi käff ☕️ och myste massa. Lilly är så himla rolig nu. Humöret bara stiger när man hänger med henne. 



Lördag

Till förmodligen min enda läsare, Amandas stora glädje tänkte jag försöka börja skriva lite här igen. 

Just nu sitter jag fastklistrad framför nyheterna och följer allt som händer i Paris. Både jag och Julia satt uppe till 2 inatt och följde allt live. Det slutade med att jag sov på soffan med nyheterna på hela natten. Fick slita mig en snabbis förut när vi cyklade bort till affären och köpte färska frallor till frukost, annars har vi suttit här. Fredrik har jobbat natt så han sov i Kungälv. Men han är på väg hit nu så vi ska åka till han. Han ska på maskerad ikväll och jag ska bara ta det lugnt till så mycket bättre. Jag ska jobba klockan 8 imorgon och då vill jag sova tidigt ikväll. 

Om bara 2 veckor är det ÄNTLIGEN december 🎄. Har räknat ner dagarna sedan mitten av juni så det värmer mitt julhjärta nu när vi e under 50. Min hjärna går på högvarv inför juldekorationer och inredning. I år har jag inte bara min och Julias lägenhet att julpynta utan har fått full tillgång till Fredriks lägenhet också 😉. Han vet vägen till kärlek den karln. 

Jag och Amanda ska nog åka till klädkällarn på måndag och kolla lite och sen ska vi försöka få till en tripp till Ullared också. Eftersom vi åker till Malaysia så får det bli billigt julpynt i år 😁 men de brukar va lika fint det. 

#prayforparis 

RSS 2.0